OVER WARD

Alles is een verhaal

Dat van Ward begint in 1975… maar dat zou ons te ver leiden. Ward startte zijn loopbaan in het jongerenwerk en koos in 1998 voor een carrière bij Amnesty International, eerst als jongerenwerker, later als campagne- en bewegingsverantwoordelijke en daarna als manager van de afdelingen activisme en fondsenwerving.

 

Vandaag werkt Ward als marketing- en communicatieverantwoordelijke voor CVO Encora, het grootste Centrum voor Volwassenenonderwijs in Vlaanderen. 

In januari 2006 begon Ward als freelance vormingswerker in bijberoep. Zijn geduldige aanpak is wellicht één van zijn grootste troeven. In de workshops en trainingen gebruikt hij de methodes van 'breinvriendelijk trainen’, dat maakt het leren niet enkel leuker, maar vooral ook effectiever.

 

Ward heeft een passie voor het begeleiden en faciliteren van creativiteit. Inspiratie is de grootste driver in alles wat hij doet. Ward geeft trainingen en workshops met als sleutelwoorden: creativiteit, mindmappen, brainstormen, out of the box denken, vertellen, inspireren, presenteren, pecha-kucha, …

Foto: ©bobreijnders

Creativiteitscoach

Mindblow - Ward Van Os

Generaal Eisenhowerlei 67 bus 8

B-2140 Borgerhout (Antwerpen)

+32 (0)486 15 44 89

ward@mindblow.be

www.mindblow.be

© 2019 - Mindblow.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon